사용자:Dolicom/성생활/성 참고 자료

  • 성생활에 관한 자료

성 관련 자료 사이트의 자료 이다.


Scientists find the G spot

편집
http://able2know.org/topic/112277-1


포경

편집
Phimosis
 
An erect penis with a case of phimosis
{{Infobox Anatomy
 | Name            = Phimosis 
 | Image           = Phimosis.jpg
 | Caption         = An erect penis with a case of phimosis 
 | DiseasesDB      = 10019 
 | ICD10           = {{ICD10|N|47||n|40}} 
 | ICD9            = {{ICD9|605}} 
 | ICDO            = 
 | OMIM            = 
 | MedlinePlus     = 
 | eMedicineSubj   = emerg 
 | eMedicineTopic  = 423 
 | MeshID          = D010688 
}}

참고 자료

편집
 
Aparell reproductor femení: 1. Trompa de Fal·lopi, 2. Ovari, 5. Glàndules de Skene, 7. Clítoris, 8. Vestíbul de la vulva, 9. Llavi menor, 10. Llavi major, 11. Fímbria o franja ovàrica, 13. Úter, 14. Fòrnix, 15. Coll uterí, 17. Vagina.
3. Bufeta urinària, 4. Símfisi púbica, 6. Uretra, 12. Còlon sigmoide, 16. Recte, 18. Anus

Categoria:Plantilles d'esquemes de medicina


Vagina

편집
그레이 해부학
정보
발생기 구조Sinus urogenital
동맥Arteria iliolumbar
Arteria vaginal
Arteria rectal mitja
림프Noduls limfatics ilíacs interns
Noduls limfatics inguinals superficials

La vagina és un òrgan de l'aparell reproductor femení en els mamífers. Té forma de conducte que s'estén entre la vulva i l'úter. Aquest és utilitzat en general per a orinar, expulsar la menstruació, realitzar el coit i eventualment per a donar a llum. En el cas de les dones, aquest conducte s'utilitza també en altres pràctiques sexuals que poden no estar orientades a la reproducció.

La vagina és un òrgan molt musculós, ric en fibres de col·làgena, i relativament innervat en comparació amb la vulva. La seva superfície està colonitzada per múltiples espècies bacterianes i fongs, que conviuen en l'ecosistema de la flora vaginal i on predominen les espècies del gènere Lactobacillus, que li confereixen un pH baix. Aquesta aciditat impedeix l'entrada a l'organisme d'agents patògens. La vagina, com les altres mucoses, necessita una certa humectació, per la qual cosa produeix contínuament fluix vaginal.

Aquesta flora vaginal pot veure's minvada o modificada a causa de dutxes vaginals, abús de compreses i tampons, malalties de transmissió sexual, infeccions, etc. cosa que pot donar quadres més o menys greus de candidosi, tricomonosi, vaginosi bacteriana, Streptococcus faecalis, etc.

Clitoris

편집

Clitoris

 
Vista anterior de la vulva d'una dona adulta (amb pèl púbic eliminat):
1. Caputxa del clítoris, 2. Clítoris, 3. Llavis menors, 4. Vagina, 5. Llavis majors

El clítoris és un òrgan erèctil femení localitzat en la part superior de la vulva. S'hi concentren multitud de terminacions nervioses que produeixen plaer sexual. La seva estimulació es fa generalment de manera indirecta i preferiblement amb lubricació. Està unit als llavis menors que recobreixen parcialment les seves arrels i les seves terminacions també arriben a l'anomenat punt G o esponja uretral. Aquest punt es troba situat aproximadament entre a uns 5 centímetres de l'entrada vaginal, a la cara anterior del cos, però al igual que amb la pròstata de l'home, és més fàcil d'estimular quan ja existeix excitació per part de la persona. De fet, normalment són només visibles la caputxa i el gland, que es troben en la part superior dels llavis menors, i que formen només una dècima part del volum total del clítoris.

La majoria de les dones arriben a l'orgasme a partir de l'estimulació del clítoris, que es pot donar directament sobre el seu gland, amb la fricció indirecta de les seves arrels o del l'anomenat punt G.

Història

편집
Clitoris
 
The internal anatomy of the human vulva, with the clitoral hood and labia minora indicated as lines. The clitoris extends from the visible portion to a point below the pubic bone.
정보
발생기 구조Genital tubercle
동맥Dorsal artery of clitoris, deep artery of clitoris
정맥Superficial dorsal veins of clitoris, deep dorsal vein of clitoris
신경Dorsal nerve of clitoris


The clitoris (Listeni/ˈklɪtərɨs/, Listeni/klɨˈtɔərɨs/, or UK /ˈklaɪtɒrɨs/) is a sexual organ that is present only in female mammals. In humans, the visible button-like portion is located near the anterior junction of the labia minora, above the opening of the urethra and vagina. Unlike the penis, which is homologous to the clitoris, the clitoris does not contain the distal portion of the urethra. The only known exception to this is in the Spotted Hyena. In this species, the urogenital system is unique in that the female urinates, mates and gives birth via an enlarged, erectile clitoris, known as a pseudo-penis.[1]

In humans, the clitoris is the most sensitive erogenous zone of the female, the stimulation of which may produce sexual excitement and clitoral erection; its continuing stimulation may produce sexual pleasure and orgasm, and is considered the key to females' sexual pleasure.[2][3]